Hakkımızda
Turser Zeytinyağı Ailesi
Girit’te Başlayan Yolculuk, Dört Kuşaktır Aynı Tutkuyla Devam Ediyor
1923 yılında Girit’ten Mudanya’ya göç eden aile büyüğümüz, zeytinyağı üretimine taş baskı tekniğiyle burada da devam etti.
Bu geleneği, dedemiz Derviş Altay sürdürdü. Ardından Turgut Altay, Marmara Bölgesi’nde ilk kontinü sistem zeytinyağı fabrikasını kurarak üretime modern bir boyut kazandırdı.
Üretim Kapasitemiz
Turser Zeytinyağı olarak, 1.700 metrekare kapalı ve 10.000 metrekare açık alanda, günlük 400 ton zeytin işleme kapasitemizle,mahsulden işçiliğe, ödün vermediği kalitesi ve hijyenik koşullardaki üretimiyle en iyi ürünü sofralarınıza ulaştırmayı hedefliyoruz.
Gelenekten Geleceğe
Geçmişten gelen deneyimimizi yenilikçi yaklaşımlarla harmanlayarak, bu toprakların en nitelikli, en saf ve en gerçek zeytinyağını sizlere sunmaya devam ediyoruz.
Çünkü bizim için zeytinyağı üretmek, sadece bir iş değil; aile geleneğimiz, tutkumuz ve yaşam tarzımız.